Mijn verhaal

w-ice ijs

Sinds 2017

Sweet Sin vond zijn ontstaan in 2017. Na mijn studies aan hotelschool Spermalie en mijn opleiding bachelor in hotelmanagement ben ik bij mijn mama aan de slag gegaan in haar sandwichbar.

De passie voor zoet zat er al van kleins af in en dus volgde ik nog regelmatig opleidingen in onder andere taartdecoraties, ijs bereiden, artisanaal snoep..

In het voorjaar van 2017 besloot ik in bijberoep biscuittaarten en dessertbuffetten voor vrienden en kennissen te maken. Even later kwam daar ook het bereiden van ijs bij.

In het najaar van 2018 kreeg ik de kans om W-ice (toen gevestigd in Anzegem) over te nemen. W-ice specialiseerde zich vooral in het ijssegment en meer bepaald thema-ijstaarten. Het duurde dan ook niet lang meer vooraleer mijn bijberoep een fulltime job werd.

Ondertussen zijn W-ice en Sweet Sin met elkaar vergroeid en een vaste waarde in de streek. 

w-ice ijs
w-ice ijs

Smaakvol, Stijlvol

Ik specialiseer mij vooral in het maken van thema-taarten zowel in ijs als biscuit, aangevuld met dessertbuffetten en verkoop van schepijs. Er word gewerkt met de beste producten en elke taart wordt van begin tot einde vers, artisanaal en handmatig bereid.

Aangezien alles volledig vers gemaakt wordt is het dus belangrijk van tijdig je bestelling te plaatsen. IJstaarten kunnen besteld worden tot 4 dagen voor afhaling, bij biscuittaarten ligt het moeilijker. Ik werk alleen dus kan maar enkele biscuittaarten per weekend maken, de plaatsen zijn dus beperkt. 

Uw zoete zonde !

w-ice ijs

HIB Approved

Dankzij het label 'Handmade in Belgium' ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal.

Handmade in Belgium

w-ice ijs
Winkelwagen

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.